Broekies Kinderkleding
         
 

  Broekies Kinderkleding

De leukste kleren voor kinderen

 

30% korting op kinderkleding nieuwe collectie!

De nieuwe zomercollectie is weer om van te smullen! Ben jij een fan van kinderkleding van 4FunkyFlavours, lopen jouw kinderen het liefst in kleren van Noppies, is voor jouw kinderen een trui, broekje, rokje of shirt van Lief! kinderkleding het best, of heb je toch liever kleren van Rumbl voor jouw kinderen?

De zomercollecties van 2015 zijn weer fris en helemaal hip. Neem een kijkje en profiteer tot vrijdag 15 mei van 30% korting op kinderkleding van de nieuwe collectie!

4FF_SS15_LS_MG_3319

Bekijk hier de nieuwe collectie kleren voor meiden

Bekijk hier de nieuwe collectie kleren voor jongens

 

Tot 70% korting: wintersale op jongenskleding en meidenkleding

In de WinterSale krijg je nu tot 70% korting. Zoek dus iets leuks uit van Lief!, Noppies, 4FunkyFlavours, Zero2Three of Rumbl!

Neem dus even een kijkje om te zien of er iets voor jouw kinderen bij zit.

Bekijk hier meidenkleding

Bekijk hier jongenskleding

noppiesfoto

 

Bij Broekies Kinderkleding weet je dat het goed zit

Bij Broekies Kinderkleding weet je dat je goed zit voor originele kleren voor je kind van hoge kwaliteit en met een mooi aansluitende pasvorm. En de beste service krijg je daar standaard bij. Broekies.nl voert kinderkleding van sportief tot hip tot klassiek. De kleding valt vooral op door de hoge kwaliteit, rekbaarheid en mooi vallende pasvorm. Hierdoor is de kleding geschikt voor ieder kind. Dat geldt zeker ook voor slankere kinderen, die moeilijk terecht kunnen bij de grote warenhuizen.

Meer weten over Broekies Kinderkleding? Dan kijk je hier. Wil je weten wat anderen van ons vinden, of jouw ervaringen delen? Kijk dan in het gastenboek.

 

Kinderkleding van een goed merk

Heb jij een favoriet merk kinderkleding? Klik dan hieronder direct door naar jouw merk in de Broekies kinderkleding shop:

 

 

aw        funkyflavours      doerak     

Logo-Pippi-Stor  Logo_CeLaVi-Stor-1  Logo-Creem-2  Logo-OPT-2  clairekids_baby-mini-kids

Gratis verzending binnen Nederland bij uw bestelling boven de € 125. Klik hier voor onze overige tarieven.
stoer jongens spijker overhemd voor kinderen lichtblauw, Noppies
 
€ 35.95