Broekies Kinderkleding
         
 

  Broekies Kinderkleding

De leukste kleren voor kinderen

noppiesfoto

 

Wintercollectie 2014

Brrrrrr, de winter staat voor de deur en bij Broekies kinderkleding vind je de leukste kleren om je meisje of jongetje mooi aan te kleden. Zoek dus iets leuks uit van Lief!, Noppies, 4FunkyFlavours, of Rumbl!

Deze week 30% korting op alle truien en vestjes van de nieuwe wintercollectie! Let op: de korting wordt pas berekend in het winkelmandje.

Bekijk hier meidenkleding

Bekijk hier jongenskleding

 

Bij Broekies Kinderkleding weet je dat het goed zit

Bij Broekies Kinderkleding weet je dat je goed zit voor originele kleren voor je kind van hoge kwaliteit en met een mooi aansluitende pasvorm. En de beste service krijg je daar standaard bij. Broekies.nl voert kinderkleding van sportief tot hip tot klassiek. De kleding valt vooral op door de hoge kwaliteit, rekbaarheid en mooi vallende pasvorm. Hierdoor is de kleding geschikt voor ieder kind. Dat geldt zeker ook voor slankere kinderen, die moeilijk terecht kunnen bij de grote warenhuizen.

Meer weten over Broekies Kinderkleding? Dan kijk je hier. Wil je weten wat anderen van ons vinden, of jouw ervaringen delen? Kijk dan in het gastenboek.

Heb jij een favoriet merk kinderkleding? Klik dan hieronder direct door naar jouw merk in de Broekies kinderkleding shop:

 

 

aw        funkyflavours      doerak     

Logo-Pippi-Stor  Logo_CeLaVi-Stor-1  Logo-Creem-2  Logo-OPT-2  clairekids_baby-mini-kids

Gratis verzending binnen Nederland bij uw bestelling boven de € 125. Klik hier voor onze overige tarieven.
mooie kinder trui voor jongens rood, ecru, knalgroen, lichtblauw, antraciet, 4FunkyFlavours
 
€ 39.95